Смята се, че най - лесната част от "изграждането" на бъдещият дом е изборът на мебелировка. Да, Вие можете да отидете в първият срещнат магазин и от там да си закупите някои от изложените модели. Един от проблемите при такъв подход е че тези мебели може да не стават за Вашият дом или просто да не се предлага желаната от Вас цветова комбинация.

Какво може да направите в такъв случай? По какъв начин бихте могли да реализирате мечтаната, идеална и комфортна мебелировка, която да отразява собствената Ви личност?

Един от най - правилните начини по които може да постъпите когато искате да харесвате напълно Вашият бъдещ дом е да не пренебрегвате така наречената проектантска част.
Само така ще си осигурите желаният от Вас дизайн и съответното планиране на разположението на мебелите реализирано от квалифицирани специалисти чрез реалистичен компютърен проект, който ще Ви позволи не само да видите предварително как би изглеждало обзавеждането Ви, но и възможността в рамките на няколко секунди да се направи както цветова, така и габаритна корекция.

 

Въпреки всеобщото схващане така описаният процес не отнема твърде много време. Необходимо е да отделите само няколко часа, за да може консултиращият Ви специалист да снеме точните Ви размери и да проведе кратък, ориентировъчен разговор относно евентуалните Ви представи и предпочитания за бъдещият дизайн не мебелите Ви. След което възоснова на цялата тази предварителна информация специално за Вас същият този специалист ще разработи и предложи на вниманието Ви няколко възможни примерни компютърни варианта, които също така могат да подлежат и на допълнителна корекция ако не отговарят точно на Вашите представи и очаквания.

 


2005, СД "Галвано", Всички права запазени.